Dansk pige youtober modne seniordating klampenborg

Sex piger 2

31/08/ · De danske youtubere har tonsvis af seere, men hvorfor gider folk se med, når børn og unge filmer personlige videoer? Antallet af børn og unge, der laver videoer på Youtube, er i stigning. Det fortæller reklamefirmaet Splay, der primært har Youtube som fokus. TV 2 PLAY. 30/07/ · Den danske musikbranche står til at miste en af de største platforme i verden. Google har således torsdag aften meddelt, at man fjerner dansk musik fra sin streamingtjeneste ‘inden for kort tid’.

De danske youtubere har tonsvis af seere, men hvorfor gider folk se med, når børn og unge filmer personlige videoer? Og de danske youtubere er populære. Det er langt fra sjældent, at over en millioner mennesker ser en hjemmeproduceret video. Men hvorfor gider en femtedel af Danmarks befolkning se på make-up guides, spørgerunder, feriedagbøger og kyssende teenagere? Homo sapiens er et folkdyr, der til alle tider har spejlet sig selv i andre mennesker, siger han og fortsætter:.

Men seertallene understreger bare, at der er noget psykologisk omkring det, som vi ikke kan løbe fra.

Erotisk thaimassage esbjerg Ung pige sex tube Mod tinder pige

Månedens læseoplevelse. Læseglæde i børnehøjde. Bøger efter klassetrin. Se Alle Luk. Barnedåb Bryllup Fødselsdag Konfirmation Student. Hama perler.

Dansk pige kobenhavn Sexnoveller mistress biskave Danske pige navne u i

Pigen Med Kameraet. 1, likes · 28 talking about this. Tager ud og promoverer den danske motorsport, den halter en del i DK. Derfor prøver Pigen at oplyse og fortælle om hvor fede disse mange 5/5(13). Sanne Anne & Lis. Danske Pige Stemmer fra ‘erne Fangruppen. likes · 6 talking about this. Sanne Anne & Lis. Danske Pige Stemmer fra ‘erne .

Burlesque nøgne piger

Kristine Sloth er en helt almindelig teenagepige og så alligevel ikke, for hun har en af Danmarks mest fulgte YouTube-kanaler , hvor over Hun er kendt for sine personlige videoer og kom i første omgang frem, da hun fortalte sin egen historie om det at blive mobbet. Sidenhen har det taget fart og udover YouTube-kanalen, bloggen og Instagram-profilen, så er den årige aalborgenser nu ude med sin første bog ‘Min verden’.

Det hele startede med en e-mail fra forlaget People’s Press, som Kristine så, mens hun var ude og spise middag med sin far før de skulle i biografen. I beskeden spurgte forlaget den unge YouTube-stjerne, om hun var interesseret i at lave en bog, og det kom som en stor overraskelse for Kristine, da det “i hendes hoved kun var meget store kendisser, som fik skrevet bøger om dem”.

Det synes jeg var vildt og bare det fedeste nogensinde, siger Kristine til DR Kultur. Da forlagets tilbud kom ind, skulle Kristines far lige have styr på detaljerne omkring projektet, mens Kristine, som hun selv siger det “bare synes det var det fedeste”. Der gik nogle dage før vi svarede, for vi skulle selvfølgelig lige snakke det i gennem. Det er jo et kæmpestort projekt i familien. Min far står rigtig meget for der med business, for det kan jeg ikke selv rumme med skolen og sådan noget, siger Kristine.

Det er en forfatter, der har skrevet bogen efter mange samtaler og møder med den unge Youtube-stjerne og den er ifølge Kristine ikke særlig teksttung, da hun ikke selv bryder sig synderligt meget om at læse. Til gengæld er der masser af billeder, hvoraf nogle er fra Kristines egen Instagram-profil og andre er blevet taget af hendes onkel, som er professionel fotograf.

Hår på fissen Nøgen pige fra facebook Michelle vind nøgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *