Erotiske kanaler fremgar ikke i yousee app pige sex noveller

Nøgne kvinder erotik

Hej, nej de 2 porno kanaler kunne kun ses direkte på TV Boksen, de er ikke med i apps Er Yousee kunde med Bland Selv 36 points, Viasat Film med Humax Boks. Har Coax Internet fra Yousee. 17/08/ · YouSee kører med forskelsbehandling af folk der benytter deres kort (Ekstrakanaler) og deres boks eller app på smart TV (Bland Selv). Det kan eks. også ses ved den helt nye Viasat UHD kanal, at den ikke er muglig at få som en Ekstrakanal, men kun som en Bland Selv kanal.

Log in Registration. Rikke Schubart: I lyst og død pp. Transcription Rikke Schubart: I lyst og død pp. Ordliste s. Man behøver derfor ikke at udskifte sit gamle fjernsyn eller få en digital modtagerboks.

Amator lyserod fisse Dansk piger slikker anal Sex med kraftige damer

Tøv ikke – opret dit eget indlæg og få svar fra andre brugere på YouSee Forum. Har du allerede en konto? Log ind. Enter your username or e-mail address. We’ll send you an e-mail with instructions to reset your password. Beklager, vi tjekker stadig denne fils indhold for at sikre at den er sikker at downloade. Prøv venligst igen om et par minutter.

Sort beharet fisser Pige nogen og leg dk Fed klam fisse

01/01/ · Alligevel fremgår det, at kontoen forsat har brugt alle sine point – og derfor er det ikke muligt lige nu at vælge seks kanaler som erstatning for de Discovery-kanaler, der er udgået. Med andre ord: Seks kanaler er forsvundet. Men de seks point er ikke frigivet på kontoen, og derfor er det ikke muligt at få noget nyt indhold ind. Lav din egen kanalrækkefølge på app Alt dit indhold på Min Side Sådan slår du undertekster til.

Modne date kokkedal

Tak fordi du har oprettet en profil. Du er nu logget ind på berlingske. Vi har sendt dig en bekræftelse til. Niels Philip Kjeldsen. Allerede abonnent? Log ind. Den del er lykkedes for YouSee — kanalerne er ikke længere aktive. Til gengæld er mulighederne for at få noget nyt på skærmen som erstatning lige nu ramt af problemer. For dem, der har bland selv, er det nemlig nogle steder ikke muligt at hente nye kanaler ind i stedet for dem, der er forsvundet.

Alligevel fremgår det, at kontoen fortsat har brugt alle sine point — og derfor er det ikke muligt lige nu at vælge seks kanaler som erstatning for de Discovery-kanaler, der er udgået. Med andre ord: Seks kanaler er forsvundet. Men de seks point er ikke frigivet på kontoen, og derfor er det ikke muligt at få noget nyt indhold ind.

Modne blind date tikøb Dsnsk glat fisse Analsex black man young girl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *